Ada orang minta saya komen mengenai kejadian aneh yang berlaku di Terengganu, ada wanita yang mengandung anak jin!
Ada fikir saya ada masa untuk pening kepala fikir penyakit jin! Sedangkan penyakit manusia pun masih belum diterokai sepenuhnya lagi.
Jin memang wujud, tapi tak pasti samada perubatan moden boleh uji DNA dia ataupun tidak. Kalau betul doktor pakar Kuantan tu sahkan itu DNA jin maka betullah dia. Kalau doktor pakar tu kelentong, maka kelentong lah berita itu. Nak tahu juga doktor pakar mana yang hebat boleh buat ujian DNA tersebut.
Sekian.
Dr Suhazeli Abdullah
6/10/2023
#IlmuSayaTakSampaiLagiTahapPeriksaDarahJin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Previous articleTestimoni Dr. Karen DeVore mengenai vaksin COVID-19
Next articlePrevalens merokok dan vape di Malaysia
Dilahirkan di Kota Bharu Kelantan. Pendidikan awal di sekolah Kebangsaan Perol dan Sultan Ismail College (SIC), Kelantan. Melanjutkan pelajaran di peringkat ijazah perubatan di Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian, Kelantan. Kemudian, melanjutkan pelajaran ke peringkat Sarjana (Master of Medicine) dalam pengkhususan Perubatan Keluarga di Universiti Kebangsaan Malaysia. Kini berkhidmat di Klinik Kesihatan Ketengah Jaya, Dungun, Terengganu sebagai Pakar Perunding Perubatan Keluarga. Banyak terlibat dalam menyampaikan ceramah mengenai fikah perubatan. Menulis secara aktif dalam laman web peribadi beliau berkaitan isu-isu semasa termasuk vaksin dan sebagainya. Motto utama hidup beliau adalah Hidup Bermanfaat. Maklumat lanjut mengenai beliau dan hasil penulisan lain boleh diperolehi dari laman web www.suhazeli.com