Bersama-sama kita memberikan sokongan kepada usaha Kerajaan Negeri Selangor
dalam menangani gejala sosial dan pergaulan bebas anak muda kita melalui Kempen Anti Zina Siri 3 yang akan dijalankan pada 13 Februari 2011 (Ahad) ini, jam 2 petang bertempat di Dataran Shah Alam.

Pelancaran Kempen Anti Zina Siri 3 ini akan disempurnakan oleh YAB Tan Sri Dato’ Seri Abdul Khalid bin Ibrahim, Menteri Besar Selangor.

Program ini dianjurkan oleh Jawatankuasa Tetap Pendidikan, Pendidikan Tinggi dan Pembangunan Modal Insan dengan kerjasama padu Polis Di-Raja Malaysia (PDRM), Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) seluruh Selangor, Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Agensi Anti-Dadah Kebangsaan (AADK) NGO-NGO Islam, Briged Amal, Yayasan Amal Malaysia dan ramai lagi sukarelawan yang terlibat

Seriustalk : Sapa nak join saya ke Majlis Pelancaran Kempen Anti-Zina Sempena Velentine Di Dataran shah Alam jam 12pm Ahad 13 .02.2011.


datang bersama keluarga….


Copyright Control by aljazli design (c) 2003 – 2008
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Words Format E Book
Previous articleMana Milik Kita
Next articleMotivasi oleh Dr HM Tuah Mengenai Lelaki dan wanita
Dilahirkan di Kota Bharu Kelantan. Pendidikan awal di sekolah Kebangsaan Perol dan Sultan Ismail College (SIC), Kelantan. Melanjutkan pelajaran di peringkat ijazah perubatan di Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian, Kelantan. Kemudian, melanjutkan pelajaran ke peringkat Sarjana (Master of Medicine) dalam pengkhususan Perubatan Keluarga di Universiti Kebangsaan Malaysia. Kini berkhidmat di Klinik Kesihatan Ketengah Jaya, Dungun, Terengganu sebagai Pakar Perunding Perubatan Keluarga. Banyak terlibat dalam menyampaikan ceramah mengenai fikah perubatan. Menulis secara aktif dalam laman web peribadi beliau berkaitan isu-isu semasa termasuk vaksin dan sebagainya. Motto utama hidup beliau adalah Hidup Bermanfaat. Maklumat lanjut mengenai beliau dan hasil penulisan lain boleh diperolehi dari laman web www.suhazeli.com