Penafian

Setelah melayari laman www.suhazeli.com ini, para pembaca akan tertakluk pada segala penafian seperti berikut :
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik www.suhazeli.com ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca serta untuk koleksi rujukan buat pemilik website untuk kegunaan pada masa hadapan.
  1. Pemilik www.suhazeli.com tidak akan bertanggungjawab dengan sebarang kerugian yang dialami oleh para pembaca dalam mengaplikasikan sesuatu yang dinyatakan atau tertulis di dalam sebarang artikel yang dihasilkan di dalam web ini.
  2. Jika sebarang sumber dan informasi yang terkandung dalam mana-mana artikel hasilan pemilik web ini atau penulis lain dari sumber yang dinyatakan, admin akan mengubah, mengalih dan mungkin memadamkan artikel tersebut jika diarahkan oleh pemilik sebenar bagi sumber berkenaan.
  3. Sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca web ini sama ada yang membina atau menghentam dalam sesuatu adalah dipertanggungjawabkan kepada mereka sendiri. Pihak pemilik www.suhazeli.com tidak akan bertanggungjawab dengan segala hujah pendapat dan komen mereka tersebut.
  • Segala penafian yang telah termaktub bagi www.suhazeli.com ini mungkin akan berubah mengikut keadaan situasi semasa dan akan dikemaskini dari semasa ke semasa